Tatlıcı Köse, 18. şubesini Ziyapaşa'da açtı

Adana'da 48 yıldır baklava üreterek büyük beğeni toplayan Tatlıcı Köse, 18. şubesini Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'nda hizmete açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılış öncesi bir konuşma yapan Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, ?Kalite deyince aklımıza Tatlıcı Köse geliyor. Güvenilirliği ve kalitesi ile örnek alınan bu kurumu kutluyorum. Hizmete açtığımız yeni şube, diğerlerine öncü olacağını temenni ediyorum.? dedi.

Şirketin her kademesinde sürekli gelişerek ürün yelpazesini artırdıklarını ifade eden iş yeri sahibi Mahmut Karahan da müşterilerinden aldıkları güç ve destek ile Adana'da 6. Türkiye genelinde ise 18. şubeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mahmut Karahan, ?Firmamız, Türkiye'nin prestijli markaları arasında yerini almıştır. Daima en kaliteli hizmeti vermek, ülke ekonomisine ve sektör standartlarının yükselmesine katkıda bulunmak, yenilikçi olmak, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Hedefimiz Tüm dünyanın tanıdığı güvenilir bir marka olmak.? dedi.

Konuşmaların ardından emekli açılış kurdelesi Müftü Mehmet Barış'ın yaptığı duan ve kurbanlarla kesildi.

Yoğun ilginin gösterildiği açılışa Adana Vali Yardımcıları İbrahim Avcı ve Adem Yılmaz, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, çeşitli partilerin yöneticileri, kamu kurum görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber