Kura ile 3 aylık iş sahibi oldular

Manisa'nın Kula İlçesi'nde İş-kur ve Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Toplum Yararına Çalışma Programı' kapsamında 3 aylık iş için 83 kişi başvurunca, işe alınacak 15 kişi için kura çekildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okullara üç aylığına temizlik görevlisi alınacağının duyurulması üzerine toplam 83 kişi başvuruda bulundu. Başvurunun fazla olması nedeniyle Kula Hacı Ömer Özbayacı Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda işe alınacak kişilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Kula merkez, belde ve köy okullarında çalışacak olan 15 kişi, asgari ücret alacak. Belirlenecek kişilerin dördünün Romen vatandaşı olacağı belirtildi.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş Kur Şube Müdürlüğü ile hazırlanan proje kapsamında Kula merkez, belde ve köy okullarında 3 aylığına temizlik görevlisi 15 kişinin işe alınacağı yönünde duyuruda bulunduk. Müracaat fazla olunca çalışacak görevlileri kura ile belirledik. Kura sonunda 15 kişi asil, 15 Kişi yedek olmak üzere isimleri belirlendi" şeklinde bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber