Merhum Cumhuriyet Savcısı Şenol Demir, meslektaşları tarafından anıldı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Şenol Demir, 7 yıl görev yaptığı Eskişehir'de düzenlenen törenle anıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir Adliyesi personelinin katıldığı törende duygulu anlar yaşandı.

Eskişehir'de 7 yıl görev yapan ve son kararname ile Ankara'ya atanan Cumhuriyet Savcısı Şenol Demir (47) geçirdiği rahatsızlık sonucu 5 Ekim'de Ankara'da hayatını kaybetmişti. Savcı Demir için uzun yıllar görev yaptığı Eskişehir Adliyesi'nde anma töreni düzenlendi. Adliye Konferans Salonu'ndaki anma törenine Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Adli Yargı Komisyon Başkanı Ahmet Şanverdi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Basın Savcısı Celalettin Karanfil, savcılar, hâkimler ve diğer adliye çalışanları katıldı. Konuşmaların yapıldığı kürsünün yanına ise Demir'in resmi konuldu.

"ŞENOL BEY ADLİYEMİZİN DERVİŞİYDİ"

Törende konuşan Başsavcı Çetingül, ? Şenol Demir Bey'i anmak ve ruhuna Fatiha göndererek dualarla uğurlayalım istedik.? dedi. Demir'i Eskişehir Adliyesi'nin 'Derviş'i olarak nitelendiren Başsavcı Çetingül, şöyle dedi: ?Tabi, Şenol Bey adliyemizin dervişiydi. Sözleriyle ve tavır ve davranışlarıyla kimseyi incittiğini görmedim. Bakışlarıyla bile kimseyi incitmedi. Son zamanlarında hali ve tavırlarıyla da mesaj veriyordu. Buna ben de şahit oldum. Hiç üzüldüğünü duymadım. Günlerinin sayılı olduğunu kendisi de biliyordu. Ancak acısını hiç belli etmedi.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber