Özel İdare Müdürü'nden büyük vurgun

Kangal İlçe Özel İdare Müdürünün, İl Özel İdaresi hesabından yaklaşık 1 milyon 750 bin TL alarak ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 15:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kangal Özel İdare Müdürü N.Ş'nin, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 1 milyon 750 milyon TL'sini zimmetine geçirip, ortadan kaybolduğu bildirildi.

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz cuma gününden beri kendisinden haber alınamayan N.Ş'nin, değişik hesaplardan Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 1 milyon 750 bin TL'sini zimmetine geçirdiğinin tespit edildiğini belirtti.

Olayla ilgili Kangal Savcılığı'nın adli soruşturma başlattığını dile getiren Kemelek, bazı kişilerin ifadelerine başvurulduğunu aktardı.

Vali Kemelek, ''Biz de idari yönden soruşturma başlattık. Bu kadar para trafiği olurken, bu yetkiyi nasıl almış, ihmal var mı- Bunlar araştırılacak'' dedi.

N.Ş'nin yakalanması için çalışma başlatıldığını bildiren Kemelek, en kısa sürede sonuca ulaşılacağını umduğunu dile getirdi.

İlçe Özel İdare Müdürü N.Ş'nin bugün sabah saatlerinde bir Kaymakamlık çalışanına ''geç geleceğim'' diye mesaj attığı öğrenildi.

Muhabir: Ekip

Yayıncı: Cemal Coşkun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber