Belediye Başkanı Tiryaki, meclis üyeleri ve partililerle şantiyeleri gezdi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, şantiyeleri Altındağ Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Altındağ ilçe teşkilatı üyeleri ve birim müdürlerine gezdirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altındağ Belediyesi'nin Çinçin'de inşaatı devam eden dev Kültür Merkezi, Güneşevler Parkı, Doğantepe Parkı, Köy Parkı, Kurban Kesim Alanı ve Mesire Alanı şantiyelerini gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında beraberindeki heyete bilgi verdi.

Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Tiryaki, "Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek. Şu anda 30 civarında şantiyemiz var. Bunların çoğunu 2012 yılı içinde bitirmiş olacağız." dedi. Gezi turuna ilk olarak Çinçin Kültür Merkezi inşaatı ile başlayan Başkan Tiryaki, 6 bin metrekare kapalı alanı bulunan tesiste, bin 500 kişilik çok amaçlı bir salon yer alacağını ve düğün organizasyonları dışında toplantılar için de kullanılacak türden çok işlevli bir tesis olarak tasarlandığını belirtti. Güneşevler ve Doğantepe Parklarının ardından bir sonraki durağı Köy Park olarak belirleyen Tiryaki, bu farklı proje hakkında bilgi verdi. ?100 yıl öncesinin köyünü inşa ediyoruz." diyen Başkan Tiryaki, "Çocuklarımız su değirmeninin, yel değirmeninin ne olduğunu öğrenecek. Bir buğdayın un haline nasıl geldiğini görecek." sözleriyle kent yaşamında, beton yapılar arasında büyüyen çocukların köy hayatını tanıyabilmelerine imkan sağlayacak olan tesisin önemini ifade etti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin bir sonraki durağı Kurban Kesim Alanı oldu. Ankara'nın en büyük ve en modern Kurban Kesim Alanı'nı inşa ettiklerini aktaran Veysel Tiryaki, "Her 3 dakikada 6 hayvanın kesip paketleneceği modern bir tesis inşa ediyoruz." dedi. Heyetin son durağı ise Mesire Alanı inşaatı oldu. Ankaralıların piknik yapabilecekleri modern bir tesisin inşa edildiğini belirten Başkan Tiryaki, proje bittiğinde Ankaralıların doğayla iç içe huzurlu bir gün geçirecekleri dev bir mekana kavuşacaklarını belirtti. Altındağ Belediyesi'nin 2012 yılı yatırımlarının tek tek yerinde incelendiği bilgilendirme turu, inşaat alanlarının gezilmesinin ardından mesire alanında yenilen yemek ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber