Sivas Belediye Başkanı Ürgüp: Kişi endeksli değil toplumsal endeksli çalışıyoruz

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kişi endeksli değil toplumsal endeksli çalıştıklarını doğru bildiğinden de şaşmayacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doğan Ürgüp, belediyenin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi vermek için basın mensuplarıyla bir toplantı yaptı. Sıcak çermikte ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde yenilikler yaptıklarını kaydeden Başkan Ürgüp, kaplıcada 180 yataklı 2 adet 4 ve 5 yıldız ölçeğinde 2 otel, 2 kapalı havuz, 2 Türk hamamı ile banyoların yeniden yapıldığını piknik alanlarının da yeniden dizayn edildiğini anlattı. Otellerin yaz kış kullanılabilir konumda olduğunu hatırlatan Ürgüp, çermiğe 2 yatırımcının da işletme yapacağını, örnek dairelerini yaptıklarını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu spor tesislerinin hizmete açılacağını söyleyen Başkan Ürgüp, açılışa Spor Bakanı Suat Kılıç olmak üzere BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Tanju, Rıdvan gibi isimlerin katılmasını beklediklerini kaydetti.

Başkan Ürgüp, 13 ilin büyükşehir yapılmasıyla ilgili olarak Sivas'ın şu haliyle büyükşehir olamadığını kararın Hükümetin takdiri olduğunu söyledi. Ürgüp, kanunun değişmesiyle birlikte büyükşehir olma konusunun yeniden değerlendirilebileceğini sözlerine ekledi.

Bir hafta sonra hacca gidecek olan Ürgüp, herkesten helallik istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber