Mardin Belediyesi cami, vakıf ve öğrenci yurtlarını temizliyor

Mardin Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehirde buulnan cami, vakıf ve öğrenci yurtlarının temizliğini yapmaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşık bir aydır camilerin genel temizliğini yapıyor. Gelişmiş teknolojik makineler kullanılarak yüksek ısıya sahip buhar makineleriyle özenle temizlenen halılara en son gül kokusu sıkılıyor. Halıları; yüksek ısıveren buhar makinalarıyla yıkayan ekipler, kullandıkları gül kokusuyla da ortamın daha güzel kokmasını sağlıyor. Ekipler halıların yanı sıra; camlardan kapılara, duvarlardaki avizelere kadar bütün iç mekan temizliğini özenle yapıyor. Camilerin halkın ortak kullanım alanı olduğunu belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, cemaatin rahat bir ortamda ibadet edebilmesi için bu tip uygulamaların rutin olarak devam edeceğini söyledi.

Camilerin yanı sıra vakıf ve öğrenci yurtlarının temizliği de yapılıyor. Şu ana kadar; Hidayet Vakfı, Sultan Şeyhmus Erkek Öğrenci Yurdu, Ensar Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu ve Kız Öğrenci Evleri gibi yurtların genel temizliği yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber