Çocuklara hayvan sevgisini tiyatroyla aşılıyorlar

Samsun Canik Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla, minikleri tiyatroyla buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tiyatroda Bremen Mızıkacıları sergilendi.

Canik Belediyesi Hayvan hakları federasyonu (HAYTAP) Canik belediyesi ve Samsun Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Hayvan Hakları Haftası etkinliğinde, Canikli çocuklara 'Bremen Mızıkacıları' adlı oyunu sergiledi. Çocuklar "Sahipsiz köpekler" konulu fotoğraf sergisini gezdi.

Samsun Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte çocuklara, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, HAYTAP Samsun Temsilceleri Nilgün Gültiken ve Fatma Tuncay da eşlik etti. Çocuklarda hayvan sevgisini pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte Devlet Opera ve Balesi oyuncularının oynadığı Bremen Mızıkacılarını minikler keyifle izledi. Genç daha sonra çocuklarla birlikte ?Sahipsiz Köpekler' konulu fotoğraf sergisini gezdi.

Hayvanların da yaşam hakkı bulunduğuna işaret eden Genç, çocukların da ileride iyi birer hayvansever olmalarını amaçladıklarını söyledi.

HAYTAP Temsilcileri Nilgün Gültiken ve Fatma Tuncay da, çocuklarda hayvan sevgisini pekiştirmek amacıyla benzer çalışmaların devam edeceğini belirterek, desteklerinden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber