Bolat: Köylerin yol sorunlarını en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz

Amasya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Taşova ilçesine bağlı Karlık köyü yolu asfalt çalışmalarının 2013 yılı yatırım planına alınmasının talebinin değerlendirileceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taşova Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği üyelerini kabul eden Bolat, köylerin sorunlarının bilincinde olduklarını, en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını kaydetti. Karlık köyü yolunun asfaltlama işleminden önce mevcut yolun genişletilmesi gerektiğini anlatan Bolat, bunun için Karsavul, Sıtmapınarı, Karlık ve Yeşiltepe yollarının stabilize ve genişletilmesi için oluşturulan ekibin çalışmalara başlandığını bildirdi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat, "Bölgede 8 Ekim itibari ile çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Karlık köyü yolunun, 2012 yılında asfaltlama işi programımızda yoktur, ancak 2013 yılı proje çalışmaları da halen İl Genel Meclisi'ne devam etmekte olup, bu durum değerlendirilecektir.? dedi.

Köylerin yol gibi bir takım sorunları yüzünden İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayan emekli insanların köylerine gelemediklerinden yakınan muhtarlar, bunun ise ilçe nüfusunu olumsuz etkilediğini dile getirdi. Muhtarlar, köylerin sorunlarına çözüm yönünde gösterdiği ilgiden dolayı İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat'a teşekkür etti.

Ziyarete, Yeni Mahalle Muhtarı ve Dernek Başkanı Muhat Muhittin Türköz, Karlık köyünden ve aynı zamanda dernek sekreteri Mustafa Aksoy, Yeşiltepe Muhtarı Sami Öztav ve Karlık köyünden Kadir Pekdemir katıldı.

Muhtarlar heyeti daha sonra Köy ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yılmaz Karanfil'i ziyaret ederek hizmetlerin hızlandırılmasını talebinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber