Ordu valisi, yaylacıları terör konusunda uyardı

Ordu Valisi Orhan Düzgün, yaylalardan göçlerin başladığını belirterek, ?Yaylaları terk etmeye başlayan vatandaşlarımız yayla evlerinde gıda ve erzak bırakmamalıdır. Aylarca kimsenin uğramadığı yaylalarımızda bazı suç örgütü mensuplarının barınmaması için önemli olduğunu düşünüyoruz? dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'daki basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Vali Orhan Düzgün, bölgede kontrollerin devam ettiğini ifade ederken yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

?Ekim ayının üçüncü haftası genelde yayla sezonu kapanıyor fakat bu yıl kurban bayramı nedeniyle bayram sonrasında muhtemelen yayla sezonu kapanacak bu yıl için. Tabii ki biz yayla evlerini terk edip şehir merkezlerine gelen vatandaşlarımızın yaylada geçici olarak 3-4 ay kaldıkları evlerde gıda ve erzak bırakmamalarını öneriyoruz. Terör konusunda bu yaz ciddi bir sıkıntı yaşamadık. İnşallah bundan sonrada olmaz. Olmaması için emniyet teşkilatımız jandarma teşkilatımız, istihbarat birimlerimiz, muhtarlarımız, köydeki vatandaşlarımız ile yakın diyalog ile iş birliği içerisinde ilimizde, ilçelerimiz ve köylerimizde asayişe müessir bir olayın gelmemesi için son derece dikkatli davranıyorlar. Bu nedenle yaylalarda yiyecek erzak bırakılmamasını belki kışın kimsenin aylarca uğramadığı yayla evlerinde bazı suç örgütü mensuplarının kalarak barınmaması için önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu bölgelerimizde kontrollerimiz devam ediyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber