Engelliler için 15 yıldır faaliyette

- Amasya'nın Merzifon ilçesinde 15 yıldır öncelikle bedensel engelliler olmak üzere, engelli kişilerin eğitimi, tıbbı ve mesleki rehabilitasyon, sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif ihtiyaçları ile ortez, protez gereksinimlerinin karşılanması amacıyla faaliyet gösteren Merzifon Bedensel Engellilerle Yardımlaşma Derneği'nin üye sayısı 680'e ulaştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram öncesi ve yaklaşan kış nedeniyle kıyafet yardımlarında bulunduklarını belirten dernek başkanı Keriman Topal, ?Bizim işimiz gönül işidir. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir işimizde engel tanımadık. Yaptığımız işi severek yapıyoruz. Bugün kadar verdiğimiz her sözümüzü de yerine getirmeye çalıştık? dedi.

Her bireyin potansiyel engelli adayı olduğunu vurgulayan Topal, ?Hiçbir birey engelli olmak istemez. Hiçbir anne de engelli bir evlat sahibi olmak istemez. Şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Bir dakika sonra ne olacağımızı bile bilmiyoruz? şeklinde konuştu.

Topal, Merzifon Özel İdare binasının ikinci katında faaliyet gösteren derneğin üye sayısının 680'e ulaştığını kaydetti.

Derneği ziyaret eden CHP Merzifon Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Nur'da, Topal ve yönetimini duyarlı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber