Şehit Genel, baba evinden gözyaşları ile uğurlandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düşen helikopterde şehit olan uzman çavuş İlyas Genel, Bursa'daki baba ocağına getirildi. Genel'in tabutuna sarılan eşi Şengül ile annesi Nuray Genel, gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki akşam uçakla Yenişehir Havaalanı'na getirilen ardından da askeri hastane morguna götürülen Şehit İlyas Genel'in naaşı sabah saatlerinde baba evine getirildi. Bursa merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mahallesi Mert Sokak'taki baba evi erken saatlerden itibaren komşuları ve yakınları tarafından dolduruldu. Şehit çocukları için morga giden aile, yakınlarının yardımı ile güçlükle yürüyerek evlerine girebildi.

KOMUTAN ŞEHİT BABASINI TESELLİ ETTİ

Bir süre sonra sokağa çıkan baba Eyüp Genel, komutanlar tarafından teskin edildi. Komutanın, Eyüp Genel'in yüzüne kolonya sürerek teselli etmesi dikkat çekti. Şehit naşının sokağa gelmesiyle büyük hüzün yaşandı. Sokakta ve balkonlarda bulunan vatandaşlar gözyaşı döktü. Şehit babası Eyüp Genel ile üniversite öğrencisi olan diğer oğlu İsa Genel, tabutun başında dua etti. Şehit annesi Nuray ile şehit eşi Şengül Genel ise tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şengül Genel, tabuttan ayrıldığı sırada fenalık geçirdi.

Burada yapılan dualar ve alınan helalliklerin ardından cenaze tören için Ulucami'ye götürüldü.

Şehit için Ulucami'de Cuma namazına müteakip cenaze töreni düzenlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber