Kimse Yok Mu kermes ile fakirlere bayram yaptıracak

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi tarafından açılan gıda ve giyim kermesinin geliri yardıma muhtaç ailelere bayram mutluluğu yaşatacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, ?12 gün sürecek olan kermesimizden elde edilen gelir ile bize başvuru ailelerin bayramlarını sevindirmeye çalışacağız.? dedi.

Cumhuriyet Meydanı Başarı Üniversitesi Eğitim merkezi altında düzenlenen kermesin açılışı dernek gönüllüleri ve yardımseverlerin katılımı ile yapıldı. Açılışa katılan 22. dönem Samsun milletvekili Binnur Şahinoğlu, düzenlenen kermeslerden elde edilen gelirlerle fakir, fukaranın ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. Kendisinin de dernek gönüllüsü olarak yapılan her türlü etkinliğe katıldığını dile getiren Şahinoğlu, ?Bu kermesten elde edilecek gelir de yine ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Şayet görev verilirse biz de bu dağıtım işinde görev alacağız.? dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş ise açılan kermeste 12 gün boyunca bağışçıları tarafından temin edilen ürünlerin satışının yapılacağını belirtti. ?Elde edeceğimiz gelir ile başta Samsun'un köy ve ilçeleri yanında şehir merkezinde de bayramda ihtiyaç sahiplerine et ulaştırarak bayramlarını bayram etmeye çalışacağız.? dedi. Baş, Samsun genelinden derneklerine 3 bin ailenin yardım için başvuru yaptığını, bu başvurular arasında yapılan araştırmalar sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gerekli desteği verdiklerini söyledi. Baş ayrıca Kurban Bayramı'nda 'kardeşlik köprüsü kurma' kapsamında Adıyaman'a giderek oradaki ihtiyaç sahibi ailelerle bayramı geçireceklerini söyledi.

Açılışını yaptıkları kermesten de elde edilecek gelirlerle ihtiyaç sahiplerinin bayramlarının mutlu geçmesine katkı sağlamak istediklerini dile getiren Baş şöyle konuştu: ?Kermesimizde gıdadan giyime kadar zengin bir ürün stokumuz var. Markalı ve kaliteli ürünler piyasa fiyatının çok altındaki fiyatlarla hayırseverlerin ilgisine sunuldu. Bayrama kadar açık kalacağız. Kermeste emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle ablalarımızın kermeste gayretinin büyük olduğunu biliyorum. Gecesini gündüzüne katarak hatta yeri geldiğinde evlerini ve çocuklarını ihmal ederek bu kermesi hazırladıklarını çok iyi biliyorum. Evdeki bey ve çocuklarına da anlayış gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber