Emniyet Müdürü Akar: Emniyet şeridi ihlallerine taviz vermeyeceğiz

Ordu'nun Ünye ilçesi Emniyet Müdürü Ömer Akar, özellikle yaz aylarında şehir merkezinde ve günün belirli saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu için çalışma ve denetimlerini sürdürdüklerini ve emniyet şeridi ihlallerine asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ömer Akar, ilçede görev yapan gazetecilerle sohbet toplantısında bir araya geldi. Akar, şehir merkezinde özellikle de Niksar Caddesi ve sahil yolu üzerinde trafik akışını engelleyen emniyet şeridindeki park ve uzun süreli duraklamalara izin verilmeyeceğini söyledi.

İlçede son zamanlarda yaşanan trafik sorununun özellikle emniyet güçlerinin büyük mesaisini ve gücünü aldığını kaydeden Akar, şöyle devam etti: "Bunda gerek yollardan kaynaklanan sıkıntı, gerekse emniyet şeridi üzerine araçlarını park eden ya da uzun süreli duraklama yapanların etkisi var. En büyük sıkıntı ise yine Ünye'ye giriş ve çıkışlarda yolların duble yol olması, şehir merkezinde ise gidiş ve gelişin tek yönde olmasıdır. İnşallah çevre yolunun faaliyete geçmesi ile bu sıkıntı azalmış olacak. Ancak o zaman da şehir merkezindeki yolda hız artacaktır. Bunun için de gerekli önlemi almaya çalışacağız. Yalnız özellikle şu an için yapılacak ilk iş, emniyet şeritlerinde kontrollerin sıkılaştırılması olacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızdan trafik polisi arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını istirham ediyorum. Yani polis arkadaşlarımız 'aracını kaldır' dediğinde anlayış gösterip onların işlerini yaptıkları unutulmamalıdır.?

Ömer Akar, Niksar Caddesi ve sahil yolunda yaptıkları uygulamaları daha da sıklaştıracaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber