Fatsa'da İstikbal'e görkemli açılış

Ordu'nun Fatsa ilçesinde İstikbal mağazası açıldı. Açılış töreni büyük ilgi gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışa, Ordu milletvekilleri Fatih Han Ünal, İhsan Şenel, İstikbal mağazası sahibi iş adamı Metehan Baysal, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Tarık Yarılgaç, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Mustafa Kolukısaoğlu, Fatsa İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz ile çok sayıda daire amiri ve iş adamı katıldı.

Fatsa'da hizmete açılan İstikbal mağazasının sahibi iş adamı Metehan Baysal, ?Bizler, İstikbal Baysal Mobilya olarak dördüncü şubemizi Fatsa'da açmaktan kıvanç duyuyoruz. Açılışımıza katılarak mutluluğumuzu paylaşan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bundan on yıl önce bana Fatsa'da mağaza açacağımı söyleseler inanmazdım. Üstüne üstelik bir de gülerdim. Ancak günümüzün koşulları, ekonomik kalkınması hız tanımıyor. Bu da bizleri günün koşullarına uymayı gerektiriyor. ? dedi.

Boydak Holding yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ise şunları söyledi: ?Metehan Baysal ile 16 yıl önce tanıştık. Ordu'da 300 metre kare olan küçük bir dükkanda iş yapıyordu. Şimdi bu mağaza ile birlikte 9 bin metre kareye ulaştı. Biz fabrikamızı büyüttük. O mağazasını büyüttü. Aynı zamanda Türkiye'deki 843. mağaza olmasından dolayı da kendisini kutluyor, bu iş yerinde kendisine bol kazançlar diliyorum. Yaklaşık olarak 110 ülkede 200 mağazamız var ama inşallah 300'ü geçeceğiz. Geçtiğimiz yıl hem Rusya'da hem Ukrayna'da fabrikalarımızı faaliyete geçirdik. Aynı zamanda Kuzey Irak'ta da fabrikamızı faaliyete geçirdik. Artık yerinde üretim yapıyoruz. İleriki yıllarda güneşin doğup battığı her yerde markalarımızı var edeceğiz. Kayseri'de ekibimiz var. İstihdamımız yaklaşık 12 bin 500 kişiden oluşuyor. Bunun 10 bin 500 kişisi Kayseri dışında çalışıyor. Kapalı alan olarak 1 milyon 250 bin metrekareye ulaştık. Bu yıl 6 milyar ciro hedefimiz var. Geçtiğimiz yıl 5 milyar 300 milyon ciro gerçekleştirmiştik. 2023 vizyonuna şimdiden kendimizi hazırlıyoruz. Hani diyorlar ya Türkiye'de işsizlik var, kriz var. Bu sözler hikaye. Biz bunlara meydan okuyoruz Allah'ın izni ile çalıştıktan sonra bunlar aşılıp gidiyor.?

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Türk markalarının yurt dışına da açılmasının gurur verici olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılanlar, daha sonra mağazayı gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber