Marmaris'te basın mensuplarına saldırı

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerinde düzenlenen insan kaçakçılığı operasyonunda adliyeye sevk edilen 9 kişi ve yakınları, basın mensuplarına tekme tokat saldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Marmaris'in Hisarönü Körfezi'nden Rodos'a mülteci kaçırılacağını öğrenen jandarma ekipleri operasyon başlattı. Armutalan Seyir Tepesi mevkiinde çalışma yapan ekipler, menfezlere saklanmış 8 Filistin, 8 Afganistan ve 12 Burma uyruklu mülteci yakaladı.

Kaçaklara yiyecek getiren M.U., E.G. ve Ö.K de olay yerinde yakalandı.

Olayla ilgisi olduğu gerekçesiyle M.F., İ.H.F., M.P. Datça'da, S.F., C.F. ve Ş.K da Marmaris'te gözaltına alındı. Operasyonda, 1 şişme bot, 2 bot pompası, 23 can yeleği ile 2 minibüs ele geçirildi.

BASIN MENSUPLARINA SALDIRI

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan 9 kişi, Marmaris Adliyesi'ne getirildikleri sırada basın mensuplarına tekme tokat saldırmaya başladı. Olay yerinde bulunan zanlıların ailesi de basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalışırken tehdit ve hakaretler edildi. Jandarma ve polislerin müdahalesiyle zanlılar adliye binasına sokulurken basın mensupları olay yerinden uzaklaştırıldı. Zanlılar ve yakınlarının saldırı anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber