Bahçecier'in cenazesi mesai arkadaşlarının gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı

Antalya'da evinin önünde tinerciler tarafından öldürülen İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bora Bahçecier, mesai arkadaşlarının gözyaşlarıyla toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'a uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tinercilerin kavgasını ayırmak isterken aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybeden Bahçecier için çalıştığı İl Özel İdaresi'nde tören düzenlendi. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, kurum müdürleri ve mesai arkadaşlarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Eşi Reyhan, ortaokul 6. sınıf öğrencisi oğlu Tunahan ve ilkokul 3. sınıf öğrencisi kızı Nisan, Orhan Bora Bahçecier'in tabutuna sarılarak gözyaşı döktüler. Üniversite sınavına hazırlanan Batuhan Bahçecier ise tören boyunca babasının tabutunun başında bekledi. Oğlunun tabutuna sarılan anne Semiha Bahçecier, "Oğlumu kurban verdim. Bugün benim bayramım. Bana her zaman 'Anne senin tabutunu ben taşıyacağım' derdi." diyerek gözyaşı döktü.

Çok kıymetli bir dostunu ve kardeşini kaybettiğini söyleyen Vali Altıparmak, duygularını şöyle ifade etti: "Orhan, her annenin ve babanın onur duyacağı 'evladım' diyeceği bir insandı. Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle ile adeta örnek bir insandı. O her evladın kıvanç duyacağı bir babaydı. Bu millet çok özel bir evladını kaybetti. Bugün Antalya'da bir şeyler yapıldıysa onun mutlaka emeği vardır. Hiç kimseye kin beslemezdi." Altıparmak, Bahçecier için helallik isterken duygulanarak konuşmasını tamamlayamadı.

Bahçecier, törenin ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Tokat'a gönderildi. Öte yandan Bahçecier'i öldürdüğü öne sürülen Gültekin A.'nın Emniyet'teki sorgusu sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber