Kalp krizi sonucu öldüğü iddia edilen liseli son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisi, ailesi ve arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumartesi gece saatlerinde evinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Kadri Yılmaz Lisesi 10. sınıf öğrencisi Cihat Cöbek (15), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Genç öğrencinin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenazesi, bugün saat 11.00'de Erdemir Caddesi'ndeki evine getirildi. Cenaze öncesinde Kadri Yılmaz Lisesi'nde okuyan arkadaşları da evin önüne akın etti. Cenazenin araçtan indirilmesiyle arkadaşları, yakınları ve aile fertleri gözyaşlarına boğuldu.

Oğlunun tabutuna sarılan ve öpen acılı anne Anne Gülcan Cöbek (48) gözyaşlarına boğuldu. Baba Halil Cöbek (50) de ayakta durmakta güçlük çekti. Anne Gülcan Cöbek sandalyeye oturtularak sakinleştirilmeye çalışıldı. Kardeşine seslenen ağabey Cihan Cöbek (24) ise "Hadi güzel yüzlüm. Kalk da dağıt şuraları. Genceciktin sen. Bizi nasıl bırakıp gittin.? diyerek ağıt yaktı.

Cihat Cöbek için evinin önünde yakınlarından ve arkadaşlarından helallik alındı. Daha sonra cenaze aracına alınan gencin cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gebe köyüne götürüldü.

Arkadaşlarının gözyaşları arasında uğurlanan Cöbek'in kesin ölüm sebebinin, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor sonrasında belli olacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber