Kaza kurşunu can aldı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde düğün cemiyetinde iki arkadaşın elinde dolaştırdığı silahın patlaması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay sonrası silah sahibi tutuklanırken arkadaşının serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olay Aydın'ın Sultanhisar İlçesi İncealan köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veli Aydın isimli şahsın düğün cemiyetinde masalarda yemek yiyen misafirleri ağırlayan Nihat Karakaya (40) bir el silah sesinin ardından biranda elinde taşıdığı yemek tabaklarıyla birlikte yere yığılıp kaldı. Etraftaki kalabalık bir anda ne olduğunu anlayamazken Nihat Karakaya'nın vücudundan kan gelmeye başladığını gören vatandaşlar, yaralı şahsı Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdılar. Nihat Karakaya'nın yere yığılıp kaldığı yerin biraz ilerisinde Mehmet A. ile Cemal B. İsimli iki arkadaşın silah ile uğraştıkları ve bu silahtan çıkan kurşun ile şahsın yaralandığı öğrenildi. Silah sahibi Mehmet A. ile arkadaşı Cemal B. Jandarma tarafından göz altına alındılar.

Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı şahıs doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, Nazilli Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan gözaltındaki silah sahibi Mehmet A. Tutuklanırken arkadaşı Cemal B. Serbest bırakıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kaza kurşunuyla yaşamını yitiren Nihat Karakaya bugün ikindi namazına mütakip Atça Çomaklı Mezarlığında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber