Posbıyık, revizyon kararının iptalini isteyen AK Parti'li üyelere tepki gösterdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık revizyon planlarının iptali için dava açan AK Parti'li meclis üyelerine tepki gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halil Posbıyık, makamında düzenlediği basın toplantısında revizyon planlarıyla ilgili olarak AK Parti'li Belediye Meclis üyeleri Yusuf Kalay, Adem Çakır ve Esra Alpago'nun mahkemeye başvurmasını değerlendirdi.

Revizyon tadilatının Ereğli Belediye Meclisi'nin eylül ayı toplantısında görüşüldüğünü ve 1532 dilekçenin tek tek okunarak oylandığını hatırlatan Posbıyık, kabul edilen revizyon tadilatının ardından planların bir ay süreyle askıya çıkarıldığını belirtti. Planlara askı süresinde 3 AK Parti'li Meclis üyesinin itiraz ettiğini ve konuyu mahkemeye taşıdığını kaydeden Başkan Posbıyık, süreçle ilgili bilgiler verdi.

AK Parti'li Belediye Meclis üyelerini siyasi büyüklerinden aldıkları talimatlar doğrultusunda hareket etmekle suçlayan Posbıyık, bu kişilerin revizyondan rant elde etmek istedikleri için konuyu mahkemeye taşıdıklarını iddia etti. Posbıyık toplantının sonunda Ereğli halkının İmar Müdürlüğü'ne giderek imarlarını ve ruhsatlarını alabileceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber