Kaza anları MOBESE'lere takıldı / Video

Antalya'da Emniyet Müdürlüğü Mobese kameralarına yansıyan trafik kazaları bu kadar da olmaz dedirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 20:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özellikle motosiklet sürücülerinin yaptıkları kırmızı ışık ihlalleri sonucu ölümden döndükleri kazalar kavşaklardaki tehlikeleri gözler önüne serdi. Kontrolsüz dönüş yapan bir otomobile hızla çarpan ve üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet kazasıyla başlayan görüntüler, düz yolda aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle yoldan çıkıp takla atan otomobillerle devam ediyor. İlk kazada, hızlı olan ve aniden önüne çıkan otomobile çarpan motosikletin arka bölümünde yolcu olarak bulunan genç, çarpmanın etkisiyle otomobilin üzerinden uçup diğer tarafa düşüyor.

Her ikisinde de kask bulunmayan gençler kazadan hafif yaralı olarak kurtuluyorlar. İkinci kazada ise yine kırmızı ışık ihlali yapan motosiklet, bir otomobile çarpıyor. Yine üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet kazasında da şans eseri ölen olmuyor ve gençlerden biri otomobilin lastiklerinin altında kalmaktan son anda kurtuluyor.

Üçüncü kazada da yine motosiklet sürücüleri sahnede. Yanan kırmızı ışıkta durmaya çalışan motosiklet dengesini kaybedince yanındaki motosiklete çarpıp devriliyor. Yolda sürüklenin iki genç yine diğer araçların altında kalmaktan son anda kurtuluyorlar. Kazaların dördüncüsü ise gözü kara bir motosikletlinin neler yapabileceğini gösteriyor. Yanan kırmızı ışığa hiç aldırmadan akan trafiğe adeta dalış yapan motosikletli genç, ilk araca çarpmaktan kıl payı kurtuluyor ancak diğer aracı geçemiyor. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan motosiklet üzerindeki iki genç te hayatta kalmayı başarırken, benzer bir kazada ise yine kırmızı ışık ihlali yapan motosiklet sürücüsü, akan trafik içine girip adeta slalom yaparak kurtulmaya çalışıyor. Ancak bir otomobil ve bir bisiklete çarpmaktan kurtulan motosikletli genç, üçüncü araçtan kurtulamıyor. Bu kazada da sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlatmayı başarıyor. Motosiklet kazalarında sadece bir sürücünün başında kask olması ise dikkat çekiyor.

Kavşaklarda yaşanan kazalar bununla da bitmiyor. Otomobillerin ışık ihlali ve aşırı hızları da Antalya caddelerini çarpışan otolara çeviriyor. Bazı araçlar düz yolda, yoldan çıkıp takla atarken, bazıları kaldırımların üzerine çıkıyor bazı araçlar da virajı alamayarak yol dışına savruluyor. Kazalarda yayanın karıştığı tek kazada da şan eseri yine ölümle sonuçlanmıyor. Yol kenarında dikkatsiz bir şekilde yürüyen yaya, kendini biranda karşıdan gelen aracın önce üzerinde sonra önünde buluyor. Bu kaza da şans eseri kayıtlara maddi hasarlı ve yaralamalı olarak geçiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber