18 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2012 07:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Belçika Veliaht Prensi Philippe'yi Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. Gül, başbaşa görüşmenin ardından Philippe için öğle yemeği verecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra Kadim Kent Kayseri Tanıtım Günleri'nin açılışına katılacak. (11.25-11.30-12.00- 14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kamu Güvenliği Müsteşarı Mehmet Ulvi Saran ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i Resmi Konut'ta ayrı ayrı kabul edecek. Başbakan Erdoğan, daha sonra Belçika Veliaht Prensi Philippe ile görüşecek. (11.30 -16.00 -14.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleriyle bir araya gelecek.(18.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ankara'da ilk yerli traktör üreticisi Erkunt Traktör'ün 50. modelinin hattan indirilmesi törenine katılacak. (14.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a, Ankara'da Belçika Veliaht Prensi Philippe tarafından liyakat nişanı verilecek. (19.30)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Belçika Veliaht Prensi Phillippe ile makamında görüşecek. (10.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria Bancomer heyetini kabul edecek, ?Belçika-Türkiye Müteahhitlik Sektöründe İşbirliği Olanakları' konulu toplantıya katılacak, Belçika Flaman Bölgesi Hükümeti Başbakanı Kris Peeters ile görüşecek. Çağlayan ayrıca ASO'nun, Ankara iş dünyası ile yabancı misyon temsilcilerini bir araya getiren resepsiyonuna katılacak. (10.00 -16.00 -17.00 -18.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Filistin Su Bakanı Shaddad Attılı ile görüşecek. (16.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Balkan ülkeleri dışişleri bakanlarının katıldığı; Balkan Savaşları'nın 100. yılı vesilesiyle İstanbul'da düzenlenen 'Balkan Savaşlarından Balkan Barışına Konferansı' takip ediliyor.

Türkiye'de kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik bir ilk olan 'Elektronik Destek Sistemi'nin pilot uygulaması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılımıyla Bursa'da başlatılacak. Bakan Şahin daha sonra 'Güvenlik Butonu Pilot Uygulamasının Yerinde Görülmesi' 'Bir Yastıkta Kırk Yıl' programlarına katılacak. Şahin; Valilik, Büyükşehir Belediye, AK Parti İl Başkanlığı'nın ardından Şehit Üsteğmen Aykut Köroğlu'nun evine taziye ziyaretinde bulunacak. Ardından da Saitabat Köy Kadınları Dayanışma Derneği'ni ziyaret edecek. (12.00-20.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Samsun'da, ziyaret ve incelemelerde bulunacak. (11.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek amacıyla TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, Hamit Ayanoğlu ve Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın katılımıyla ''İstanbul Sensiz Asla'' temalı birlik yemeği düzenlenecek.(19.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Hakkari'deki çatışmada hayatını kaybeden Şehit uzman çavuş Fırat Yıldırım için cenaze töreni düzenlenecek.

8. Uluslararası İtfaiyeci ve Kurtarma Sporları Şampiyonası Antalya'da, Cam Piramit'te yapılacak eğitim kulesine kancalı merdiven ile tırmanma yarışı, açılış töreni, yarı final, final ve madalya töreniyle devam edecek (10.30 -18.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın İtalya temasları izleniyor. Bağış, 'AB ve Türkiye: Akdeniz Sorunu ile Birlikte Yüzleşmek' başlıklı konferansta konuşma yapacak.

Çin Milli İstatistik Bürosu'nun sözcüsü Sheng Laiyun, ülke ekonomisinin 3. çeyrekte yüzde 7.4 büyüdüğünü açıkladı.

Suriye sınırı ve Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kurası TFF ve Kulüp temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da çekilecek. (14.00)

Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Kayserispor, teknik direktör Robert Prosinecki ile Kadir Has Stadyumu'nda sözleşme imzalayacak. (11.30)

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'un bugün akşam yapacağı antrenman taraftarlara açık olacak. (18.30)


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Tanıtım Günleri açılışına katılacak. (13.30)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Erkunt Traktör'ün 50. Modelinin hattan indirilmesi törenine katılacak. (14.00)

Türkiye'de bir ilk olan kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik 'Elektronik Destek Sistemi'nin pilot uygulaması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılımıyla Bursa'da başlatılacak. Bakan Şahin daha sonra ?Güvenlik Butonu Pilot Uygulamasının Yerinde Görülmesi' ?Bir Yastıkta Kırk Yıl' Programı'na katılacak. Valilik, Büyükşehir Belediye, AK Parti İl Başkanlığı'nın ardından Şehit Üsteğmen Aykut Köroğlu'nun evine taziye ziyaretinde bulunacak. Ardından da Saitabat Köy Kadınları Dayanışma Derneği ziyaret edecek. (12.00-20.00)

CHP Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil İl Genel Meclisi'ni ziyaret edecek. (09.00)

İAOSB Sanayicileri ve İzmir Üniversiteleri Buluşması İAOSB Müdürlüğü Atatürk toplantı salonunda gerçekleşecek. (13.00)

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu Toplantısı, tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapılacak(17.00)

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kurası TFF ve Kulüp temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da çekilecek. (14.00)

Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber