Nizip Ticaret Odası'ndan 2 bin öğrenciye ayakkabı yardımı

Gaziantep'in Nizip Ticaret Odası (NTO) merkez ve köylerdeki iki bin öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt yaklaşan Kurban Bayramı ve kış şartları öncesinde öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayıp bayram sevincine ortak olmayı amaçladıklarını söyledi.

NTO tarafından geleneksel hale getirilen ilköğretim öğrencilerine ayakkabı yardımı dağıtım töreni Mehmet Cemal Dikici İlkokulu'nda gerçekleşti. Törende konuşan Özyurt, ?Geleneksel hale getirdiğimiz ayakkabı yardımı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 2 bin tane öğrencimize ayakkabı dağıtılmaya başlanılmıştır. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın bayramı mutlu ve güzel biçimde geçirmelerine katkıda bulunmak amacıyla Nizip Ticaret Odası ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile böyle bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Sizleri yetiştirdiği için değerli öğretmenlerimize, şahsım, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği ile Nizip Ticaret Odası yöneticileri adına teşekkür ediyorum.? dedi.

Törene Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi M. Seyit Çeker, Nizip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Dağlı ve Nizip Ticaret Odası Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber