Polisler ebeveynleri gözaltına alınan çocuklara hediye verdi

İzmir Narkotik polisi tarafından İzmir, İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Balıkesir'de eşzamanlı düzenlenen şafak operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise yüklü miktarda uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi. Polis, zanlıların çocuklarına gevrek ısmarladı ve çeşitli oyuncaklar verdi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri ve Özel Harekat timlerinden oluşan 600 polis ve 120 ekibin katıldığı operasyon, helikopterle desteklenledi. Doğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri sokak satıcıları aracılığıyla piyasaya sürdükleri iddiasıyla aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.

İzmir'deki operasyonun merkezi Ege Mahallesi, Kuruçay ve Hamam Sokağı oldu. Özel Harekat polislerinin desteğiyle önceden belirlenen adreslere baskın düzenlendi. Narkotik köpeklerinin de katıldığı aramalarda 31 bin 517 adet uyuşturucu hap, 88,5 kg. esrar maddesi, 68 adet "meşe" tabir edilen esrar, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 44 adet çeşitli çapta fişek ve 2 adet şarjör ele geçirildi.

POLİSTEN ÇOCUKLARA YAKIN İLGİ

Polis, operasyon düzenlediği mahallelerde gözaltına alınan zanlıların çocuklarıyla yakından ilgilendi. Anne, baba veya yakınları gözaltına alınan çocuklara simit dağıtan polisler, ayrıca çeşitli hediyeler verdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber