Eski belediye meclis üyesi Özyağcı son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hayatını kaybeden Ereğli Belediye Meclisi eski üyelerinden Rukiye Özyağcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özyağcı için Ereğli Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Törene Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın yanı sıra bazı il genel ve belediye meclisi üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve partinin bazı il ve ilçe yöneticileri, daire müdürleri, belediye personeli, yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Özyağcı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Posbıyık, 1989?1994 yılları arasında da Ereğli Belediye Meclisi üyeliği görevinde bulunan Rukiye Özyağcı'nın Ereğli'nin gelişimi için alınan kararlarda katkısı bulunan isimlerden biri olduğunu söyledi.

Posbıyık'ın konuşmasının ardından Özyağcı için helallik istendi ve dua edildi. Daha sonra cenaze aracına alınan Özyağcı'nın cenazesi, camiye götürüldü. Özyağcı'nın çocukları Özkan Özyağcı, Öznur Özkök ve damadı Emin Semih Özkök ise taziyeleri kabul etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber