Selçuk'ta uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

İzmir'in Selçuk ilçesinde, uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan yapılan arda arda 2 operasyonda evinin bahçesinde esrar yetiştiren 1 kişi ve uyuşturucu madde sevkiyatı yapan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Operasyondan hemen sonra polis ekiplerinin yaptıkları aramalarda evin bahçesinde ekili 15 kök dişi hint keneviri ve 1 kilo 538 gram esrar ele geçirildi. Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yürütülen istihbarat çalışması sonrasında bir evin bahçesinde esrar maddesi yetiştirilip piyasaya sürüldüğü öğrenildi. Takibe alınan ev sahibi S.D'ye (38) ait 2 ev ve bir iş yerine operasyon düzenlendi. Takibe alındıktan sonra evlerine ve iş yerlerine düzenlenen operasyonda yapılan aramalarda evin bahçesinde ekili halde bulunan 15 kök dişi hint keneviri ve yine evinde işlenmiş vaziyette satıma hazır 508 gram esrar bulundu.

Asayiş Büro Amirliği tarafından aynı gün bir istihbaratı değerlendiren ekipler Selçuk ilçe merkezinde uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Hemen çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği sanayi kavşağında belirlenen otomobili takibe aldı. Polisten kaçan aracı uzun süren kovalamaca sonrası yakalanırken araç içinde olan A.K (49), N.K. (45) ve E.E (40) isimli şahıslar gözaltına alındı. Araçta yapılan kontrollerde içime hazır vaziyette 1 kilo 30 gram esrar ele geçirildi. Ekipler tarafından gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda yakalanan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere Selçuk Emniyet Müdürlüğüne götürülürken bahçede ekili 15 kök dişi hint keneviri ile 1 kilo 538 gram esrara el konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber