Terastan düşen engelliyi itfaiyeci ağabeyi kurtardı

Bursa'da, bir binanın dördüncü katındaki evinin terasında sofra bezi silkelerken havalandırma boşluğuna düşen engelliyi, itfaiyeci olan ağabeyi kurtardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldırım ilçesi Maltepe Mahallesi Çiçek sokaktaki evin dördüncü katında annesiyle birlikte ikamet eden sara hastası ve engelli Şinasi Çelik (46), sofra bezi silkelediği sırada dengesini kaybederek aşağıya düştü. Çevre sakinleri, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olayı haber alan Çelik'in Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli itfaiyeci ağabeyi Ali Çelik de kısa sürede olay yerine geldi.

Ali Çelik ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla havalandırma boşluğundan kurtarılan Şinasi Çelik, 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çelik'in yakınları, kurtarma operasyonunu gözyaşları içerisinde izledi. Çevre sakinleri, sara hastası Şinasi Çelik'in aniden yere düştüğünü söylediler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hastaneye kaldırılan Şinasi Çelik'in tedavisi ise sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber