Biri öğretmen diğeri öğrenci velisi olan 2 kadın, bankada mahsur kaldı

Eskişehir'de bir banka şubesine ait Görüntülü İşlem Merkezi'nde işlem yapan biri öğretmen biri öğrenci velisi olan 2 kadın, içeride mahsur kaldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 01:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Sakarya Caddesi girişindeki Ziraat Bankası'na ait kısa adı GİM olan Görüntülü İşlem Merkezi'nde işlem yaptıran Filiz Galip arkadaşı ile birlikte içeride kilitli kaldı. Cevat Ünügür İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olduğu öğrenilen Filiz Galip, öğrencisinin velisi ile birlikte GİM'i kullandığı sırada akşam saat 19.00'da şubenin otomatik olarak kilitlenmesi sonucu içeride kaldılar. Filiz Galip ve arkadaşı 155 polis imdadı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polisler otomatik açılıp kapanan kapıyı açamadılar. Polisler daha sonra durumu merkeze bildirerek banka yetkilileriyle irtibata geçmesini istediler.

Yaklaşık yarım saat içeride mahsur kalan Filiz öğretmen ve arkadaşı, banka görevlilerinin bilgisayardan otomatik olarak GİM'in kapısını açması üzerine içeriden çıkabildiler. GİM'in akşam saat 19.00'dan sonra otomatik olarak kilitlendiği belirtildi. Filiz Galip, sürekli GİM'de işlem yaptığını ancak şimdiye kadan böyle bir olay ilk defa başına geldiğini söyledi. Galip, içeride işlemim uzun sürdü. GİM'in saat 19.00'da otomatik olarak kilitlendiğini de bilmiyordum. Bilseydim işlemimi yarım bırakır, çıkardım. GİM'in girişine veya içine de bir uyarıcı yazı yazmamışlar. En azından işlem yaparken bilgisayardan bir uyarıcı yazı gelebilirdi dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber