Bayram öncesi öğrencilerden kardeşlik ziyareti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Özel Gülaydın Mirkelam Ortaokulu, her yıl geleneksel olarak yaptığı kardeş okul ziyaretini bu yıl Hatice Sadık Fincan Ortaokulu'na gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurban Bayramı arifesi sayılan bu günlerde öğrenciler, kardeş okul öğrencileriyle bir araya gelerek hem hediyeleşti hem de bayramlaştı.

Özel Gülaydın Mirkelam Müdürü Muzaffer Güler, ?Kardeş okul ziyaretinin öğrencilere duyurulmasından itibaren okulumuzun öğrencileri, ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerine desteklerini esirgemediler. Evlerinden getirdikleri kitap-kırtasiye ürünlerini ve harçlıklarını kardeş okul ziyareti için okula teslim ettiler. Bununla beraber okulumuzun da katkılarıyla kardeş okulumuzun kardeş öğrencileri için 200 adet hediye paketi hazırlandı. Bayram öncesi kardeşlik duygularımızın pekişmesi ve kardeş öğrencilerimizin yüzlerinde mutlu gülücüklerin belirmesi için, hediye paketlerinin her birine kitap, kalemlik, kalem, silgi, kalemtıraş ve harçlık konuldu. Tüm ortaokul öğrencilerimizle kardeş okul Hatice Sadık Fincan Ortaokulunu ziyaret ettik." şeklinde konuştu.

Kardeş okul ziyaretinde Hatice Sadık Fincan Ortaokulu'nun idarecileri tarafından çok güzel karşılandıklarını ifade eden Güler, "Öğrencilerimiz kardeş öğrencilerle kucaklaşarak hediyelerini takdim ettiler. Yapılan ziyaretin ne kadar faydalı ve verimli olduğu iki okulun idarecilerinin ve öğrencilerinin yüzlerinden belli oluyor. Öğrenciler arasında sımsıcak ve kardeşlik duygularının oluştuğu bu ziyaretleri artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber