Taraftarları sakinleştiren Ak Parti İlçe Başkanı, kavgayı önledi

Hatay'ın Erzin ilçesinde, Erzin Belediyespor ile Kilis Belediyespor arasında oynanan Bölgesel Amatör Ligi maçı (BAL) 0-0 berabere bitti. Şehir Stadyumu'nda oynanan maçta zaman zaman gerginlik yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maç sonunda Erzin Belediyesporlu bazı taraftarlar sahaya girmek istedi. Maçı izleyenler arasında bulunan Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Akkaş, taraftarları sakinleştirerek olayların büyümesini önledi.

Dördüncü grupta mücadele eden Erzin Belediyespor sahasında, kendisi gibi 9 puanı bulunan Kilis Belediyespor'u misafir etti. Zevkli ve bol gol pozisyonunun yaşandığı maçta mücadeleden çok, Erzin Belediyesporlu bazı taraftarların misafir takımın futbolcularına ve hakemlere ettiği küfürlü tezauratlar konuşuldu.

Maç boyunca tüm uyarılara rağmen sahaya su şişesi atan bazı taraftarlar, maç sonunda ise sahaya girmek istedi. Rakip takımın oyuncularını ve hakemleri başka bir kapıdan soyunma odasına gönderen emniyet güçleri, stadında kapılarını kapatarak Erzin Belediyesporlu taraftarların sahaya girmesine engel oldu.

Bu arada maçı izleyen Ak Parti Erzin İlçe Başkanı Mehmet Akkaş, taraftarlarla konuşarak olası bir kavgayı engelledi. Taraftarlardan sakin ve soğukkanlı olmalarını isteyen Akkaş, öfkeli taraftarlara tepki gösterdi. Kavga yaşanmaması için her türlü tedbiri alan emniyet güçleri ise Kilis Belediyesporlu futbolcuları taşıyan aracı ilçeye terk edene kadar takip etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber