2012 Boğaziçi Yarışları'nda çekilen en iyi fotoğraflar açıklandı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi(TMOK) tarafından, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin himayesinde düzenlenen 24. Boğaziçi Kıtalararası Yarışları sonrasında düzenlenen organizasyonda, en iyi fotoğraflar açıklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TMOK ve Boğaziçi Komisyonu Türk fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla bu sene de bir fotoğraf yarışması düzenledi. Yüzme yarışlarının gelecek kuşaklara aktarılması ve sporcuların mücadelelerini en iyi biçimde ortaya çıkartılması amacı ile düzenlenen, seçkin bir jüri tarafından seçilen en iyi fotoğraflar ve mansiyon ödülleri sahiplerine takdim edildi. Ayrıca, Yarışlara destek veren kurum ve kuruluşlara da teşekkür plaketleri de sunuldu.

Olimpiyatevi Turgut Atakol Salonu'nda düzenlenen törene TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, TMOK Yönetim Kurulu ve Boğaziçi Komisyonu üyelerinin yanı sıra İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Belediye Başkanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı, TRT İstanbul Müdürlüğü, Şehir Hatları A.Ş. Müdürlüğü, Kano ve Yüzme Federasyonu gibi birçok kurum, kuruluş, gönüllü derneklerin yetkilileri ve sponsor firma temsilcileri katıldı.

Fotoğraf yarışması sonuçlarına göre, 1. eser sahibi Ersan Küçük, 2. eser sahibi Emre Soytürk, 3. eser sahibi ise Seher Aylin Ergene Menekşe olurken, mansiyon ödülünü de Sebahattin Özgüven almaya hak kazandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber