Jandarmadan hırsızlık şebekesine çilingirli operasyon

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 ayda 17 farklı eve girerek ev ve ziynet eşyası çalan hırsızlık şebekesi çökertildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma tarafından 6 ayrı eve çilingir eşliğinde düzenlenen operasyonda çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi.

Fethiye merkez başta olmak üzere Çiftlik, Ölüdeniz, Kemer ve Göcek gibi turizm beldelerinde son 2 ayda artan hırsızlık olayları jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Yapılan istihbari çalışma ve olay yerlerinden toplanan deliller ışığında harekete geçen jandarma ekipleri 4 kişilik bir çetenin izine ulaştı. Çete üyelerinin Fethiye'de farklı evlerde konakladığını belirleyen Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Operasyona Muğla İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndan 20 kişilik komando ekibi de destek verdi.

Operasyon kapsamında Patlangıç, Akarca ve Yeni mahalledeki 6 ayrı eve çilingir eşliğinde giren ekipler, yapılan aramalarda çok sayıda ziynet eşyası ile hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirdi. Çalıntı eşyalar arasında ağaç kesme motoru ve elektrikli süpürge gibi ev eşyalarının da bulunması dikkat çekti.

Operasyonda Niyazi G. (40), Kadir S. (19), Emrah K. (26) ve İlknur Ç. (27) gözaltına alındı. Halen firari olan şebeke üyesi Kenan C. (26) ise her yerde aranıyor. Zanlılar alınan ifadelerinin ardından Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber