Başkale'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Van- Başkale karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkale'de Özcan Yerli yönetimindeki 65 AK 794 plakalı otomobil, gece saatlerde Aşalan köyünde tali yoldan çıkarken Anayoldan gelen Yasin İnce idaresindeki 06 DS 1315 plakalı pikap ile çarpıştı. Her 2 otomobilin kafa kafaya, çarpmanın etkisiyle şarampole devrildiği kazada taksi sürücüsü Özcan Yerli(18) ağır yaralandı. Pikaptaki Bekir Koç ve Yasin İnce ise hafif yaralandı. Özcan Yerli'nin olay yerinde bulunan ve burada market işletmeciliği yapan babası Arafat Yerli, araçta ağır yaralanan oğlunu olay yerinde bulunan vatandaşların yardımı ile Başkale Devlet Hastanesine getirdi. Başkale Devlet Hastanesi'ne getirilen ağır yaralı Özcan Yerli, hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından, Başkale Devlet Hastanesine getirilen diğer yaralılarda ilk müdahalelerinin ardından hemen Van'a sevk edildi.

Başkale Belediye Başkanı Hecer Sarıhan, hastaneye gelerek yaralılar ile ilgilendi. Olayda yaşamını yitiren şahsın cenazesi yapılan adli işlemlerden sonra ailesine teslim edildi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber