İki araç çarpıştı, araçlardan biri alev aldı: 8 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir otomobil ile minibüs çarpıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 01:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Otomobilin alev alması sonucu şoför yanarak yaralandı. Yaralanan 8 kişi, hastanelere kaldırıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Çerkezköy-Kızılpınar Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veliköy istikametinden Çerkezköy istikametine seyir halinde olan bir otomobil, Kızılpınar kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüje çarptı, ardından karşı şeride geçerek Çerkezköy istikametinden gelen 59 TC 443 plakalı Utku Akdeniz yönetimindeki minibüse çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil araç alev topuna dönerken, araçta bulunan Umut Yarar alevler arasında kaldı. Yarar, yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Araçtan çıkar çıkmaz kendisini su birikintisinin içerisine atan Yarar'ın üzerinden yükselen alevler, vatandaşların yardımıyla söndürüldü. Alevler içindeki araca da, yangın tüpleri ile müdahale edildi.

Kazada minibüs şoförü Utku Akdeniz de aracında sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi o sırada aynı yolda seyreden Özel Optimed Hastanesi hemşirelerinden Seren Çoğalan ve aynı hastanede çalışan gelini Yeliz Çoğalan yaptı.

Kazada yaralanan Umut Yarar, Fatma Altınok, Ayşen Kübra Gökduman, Murat Günce, Ahmet İlhan ve Gürkan Akın Özel Optimed Hastanesi, Özel Çerkezköy Hastanesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Minibüs şoförü Utku Akdeniz uzun bir uğraşın ardından sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerince çıkarılırken, bir diğer yaralı Recep Günaydın ile birlikte Özel Optimed Hastanesi'ne götürüldü. Yanarak yaralanan Umut Yarar ise Çerkezköy'de yanık ünitesi bulunmadığı için Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Özel Optimed Hastanesi'ne kaldırılan Recep Günaydın'ın, askerden izne geldiği ve hayati tehlike kaydıyla yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - TEKİRDAĞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber