Karayollarında son durum

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'daki sel felaketi sırasında oluşan Çerkezköy-Saray yolu üzerindeki tahribat nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Manisa-İzmir yolunun 9-11'inci kilometreleri arasında bölünmüş yolun İzmir-Manisa istikametinde heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Salihli-Kula-Selendi yolunun 12-13'üncü kilometreleri arasında alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor. Anadolu Otoyolunun Yeniçağa Kavşağı-Çaydurt Kavşağı kesimi 8-10'uncu kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Çankırı-Kastamonu İl Sınırı-Tosya-Samsun yolunun 44'üncü kilometresinde bulunan Ortalıca Köprüsündeki yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Kocaeli İl sınırı Yalova yolunun 6-7'inci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor. Karacabey-Bursa yolunun 49-54'üncü kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Kırşehir-Kayseri yolunun 10-48'inci kilometreleri arasındaki (Çalış-Kızılağıl) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-Elmadağ-Kırıkkale yolunun 50-53'üncü kilometreleri arasında şev tanzimi ve taş duvar yapımı nedeniyle bölünmüş yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Samsun-Ankara yolunun 1-32'inci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Akhisar-Manisa yolunun Akhisar şehir geçişi Balıkesir istikametinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Konya-Isparta İl Sınırı-Yalvaç Ayrımı yolunun 6-18'inci kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca Gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak ve ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Konya-Beyşehir yolunun 55-57'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 1 Kasım 2012 tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Söke-Milas yolunun 0-19'unci kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'inci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18'inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap... vs) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber