Polis, kaçan esrar tacirini yüzerek yakaladı

Osmaniye'de polis ekipleri ile 4 esrar taciri arasındaki kovalamaca film sahnelerini aratmadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kanalda yüzerek karşıya geçen bir zanlıyı, polis yüzerek takip etti ve yakaladı. Bir eve saklanan diğer bir zanlı da evin etrafı sarılarak ele geçirildi.

Osmaniye Kaçakçılık ve Organize Şubesi ekipleri, dur ihtarına uymayarak Kadirli istikametine kaçan 07 NY 001 plakalı bir otomobil ile sahte plakalı bir motosikleti takibe aldı. Operasyona Kadirli emniyetinden de 8 ekip katıldı. Ekipler, şahısların kaçabileceği tüm yolları kapattı. 07 NY 001 plakalı otomobil, köy yolunda kaçmaya devam etti. Şüpheliler, kaçarken uyuşturucu maddeleri yere attı. Operasyona jandarma ekipleri de destek vererek, otomobilin kaçabileceği tüm yolları tuttu. Nefes kesen kovalamaca sonucu şahısların ikisi Osmaniye kara yolunda yakalandı.

Motosikletle kaçan M.G. ise motosikletini terk ederek yaya kaçmaya başladı. Şahıs önüne çıkan sulama kanalından yüzerek karşıya geçti ve kaçmaya devam etti. Bu sırada şahsı kovalayan başkomiser de üzerini çıkarıp sulama kanalında yüzerek karşıya geçti. Başkomiser, koşarak kaçan uyuşturucu tacirini yakaladı.

Diğer bir şüpheli ise Güllüce köyünde bir eve saklandı. Polis ekipleri evin etrafını sararak şahsa teslim ol çağrısında bulundu. Kaçamayacağını anlayan şüpheli, polis ekiplerine teslim oldu.

Olayla ilgili E.C., M.G., S.D. ve C.D. gözaltına alındı. C.D.'nin 7, S.D.'nin ise 2 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Araçlarda yapılan aramada 3 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Zanlılar emniyetteki işlemlerden sonra adli makamlara sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber