Geleneksel güreş müsabakaları ilgi gördü

Bartın merkeze bağlı Yanaz köyünde her yıl geleneksel olarak Kurban Bayramı'nın ardından düzenlenen güreş müsabakaları, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güreş müsabakalarına, Bartın Valisi Bülent Savur, Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Dursun ve Zonguldak, Karabük ve Bartın merkezden gelen vatandaşlar izledi.

Düzenlenen müsabakada 95 güreşçi kıyasıya mücadele etti. Müsabakaları Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından görevlendirilen hakemler yönetti. Güreşlerin sonunda dereceye girenlere para ödülü verilirken; gönüllü olarak güreş eden aynı köyden bir vatandaşa ise jüri üyesinin ayaklarının altında hazır bekletilen horoz hediye edildi.

Güreş müsabakalarına katılan Bartın Gençlik Spor İl Müdürlüğünde güreş antrenörü olan Recep Kösedağ, "Arkadaşlarımız buraya güreş yapmak için geldi. bende bir sporcu be antrenör olarak bu etkinliğe katılım sağladım. Şu an maçlarımız eğlenceli ve fair-play çerçevesinde devam ediyor. Bende güreştim, bir maçım daha var. İnşallah onu da kazanırız" dedi.

Güreşlerde sakatlananlara ise, meydanda hazır bekleyen 112 sağlık ekipleri müdahale etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber