Miniklerden Cumhuriyet korteji

Çorlu Ahmet Rıza İşbilen İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 89.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde okulun bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde Cumhuriyet korteji düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu Sağlık Mahallesi'nde yer alan Ahmet Rıza İşbilen İlkokulu'nun öğrencileri, Cumhuriyet Bayramını kutladı. Okul bahçesinden, okul bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde yürüyüşe geçen ilkokul ve anaokulu öğrencileri, Edirne Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gazi Caddesi, Işık Caddesi'ni takiben yeniden okullarına döndü.

Ailelerinin de eşlik ettiği minik öğrenciler güzergah boyunca vatandaşların ilgi odağı oldu. Okul bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile yürüyen öğrenciler, Yaşasın Cumhuriyet ve Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir yazılı pankartlar da taşıdılar. Büyük bir Türk bayrağı ile okul flamasını da taşıyan öğrenciler, güzergah boyunca yürüyerek Cumhuriyetin 89. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirdi.

Çevre sakinleri ile esnaflar tarafından güzergah boyunca alkış yağmuruna tutulan öğrenciler, tüm dikkatleri üzerine çekti. Vatandaşlar, öğrencileri, 'Aferin, sizlerle gurur duyuyoruz' diyerek alkışladılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber