Kaybettiği kurbanlık parasını zabıtadan teslim aldı

Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda kaybettiği kurbanlık parası bir kadın tarafından bulunarak zabıta ekiplerine teslim edilen Fahrettin Kaplan, "İnsanlık daha ölmemiş" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 11:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram sabahı Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı'na gelen ve ek gelir için Türk Hava Kurumu'na verilecek kurbanlık derilerini toplayan Kaplan, aynı zamanda kestirmek istediği kurbanlık için besicilere pazarlığa girerek bir kurbanlık aldı. Kurbanlığın parasını ödemek için çantasına bakan Kaplan, yaklaşık bir yıldan bu yana biriktirdiği 2 bin liranın üzerindeki parasının olmadığını fark etti. Yaptığı tüm aramalara rağmen parasını bulamayan Kaplan, Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine durumu bildirerek evine döndü. Asgari ücret karşılığında bekçilik yapan 45 yaşındaki 3 çocuk babası Kaplan, paranın kaybolduğunu yalnızca iki çocuğuna söyledi.

Aynı gün kurban kesim alanında alışveriş yapan isminin açıklanmasını istemeyen bir kadın, Kaplan'ın kaybettiği parasını buldu ve görevli zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta Müdürlüğü de Kaplan'ı arayarak müjdeli haberi verdi. Yenimahalle Belediyesi'ne gelerek kaybettiği parayı yetkililerden teslim alan Kaplan, "Parayı kaybettiğimi anlayınca çok üzülmüştüm. Tüm çabalarıma rağmen bulamayınca da çaresiz hissetmiştim. Hanıma söyleyemedim. Asgari ücretle çalışan birisi için önemli bir miktar sonuçta. Şükürler olsun ki param namuslu ve dürüst birisine denk gelmiş. İnsanlık hala ölmemiş" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber