Tarsu'da Streetball Cumhuriyet Kupası heyecanı yaşandı

Tarsu Alışveriş Merkezi'nde yapılan Streetball Festivali Cumhuriyet Kupası'nda Çukurova Spor Kulübü, büyükler, gençler ve yıldızlarda Güney Yıldızları Spor Kulübü de küçüklerde birinci oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açıldığı ilk günden bu yana hem Tarsusların buluşma mekanı olan Tarsu AVM'de bu kez Sokak Basketbolu (streetball) Festivali düzenlendi. Gençlerin sportif çalışmalarına destek olmak, kentte sportif etkinliklerle hareketlilik kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, 4 farklı yaş grubunda 60 takım yarıştı. Büyükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde Çukurova Spor Kulübü'nün birinci olduğu müsabakalarda, küçükler grubunda Güney Yıldızları Spor Kulübü birinciliği elde etti. Kurumlar arasında yapılan müsabakalar sonucunca birinciliği Tarsus Amerikan Koleji kazandı.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Yaşar Akson, Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Sözen, Mersin Basketbol Fedarasyon Başkanı Osman Denizer'in de katıldığını ve 4 gün süren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber