Belediye çalışanlarına kısa film yarışmasından ödül

Ankara Keçiören Belediyesi çalışanları hazırladıkları kısa filmle Hak- İş Emeğe Saygı Kısa Film Yarışması'nda Necati Çelik Özel Ödülü'ne layık görüldü. Belediye personeli, para ödülünü iki ayrı hastanın tedavileri için bağışladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hak- İş Konfederasyonu 37. Yıl Etkinlikleri kapsamında 'Kısa Film Uzun İş' sloganıyla bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'HAK-İŞ Emeğe Saygı kısa Film Yarışması'nda dereceye giren filmlerin sahiplerine ödülleri verildi. Keçiören Belediyesi çalışanları da çektikleri kısa filmle yarışmada büyük bir başarı gösterdi. Filmlerin yönetmenliğini Keçiören Belediyesi personelinden Recep Dere yaparken ekip çalışmasında personellerden Mustafa Yılmaz, Safa Uslu, Rıfat Söylemez, Melda Gündüz, Nazır Ertunç ve Ferhat Omak yer aldı. Belediye çalışanları 'Bir İnsan İki Hayat' isimli filmle Necati Çelik Özel Ödülü'ne layık görüldü. Belediye personelinin 'Ben Temizlik İşçisi' isimli filmi ise yarışma jürisinin 67 film arasından ön elemeyle 15'e düşürdüğü kısa filmler sıralamasında ilk ona girdi.

Filmlerin senaryosundan çekimlerine kadar yoğun bir çalışma yürüten çalışanlar, filmlerinin ödüle layık görülmesinin kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini belirtti. Belediye personeli, ayrıca ödül kapsamında verilen 5 bin liralık parayı da iki hastanın tedavileri için bağışlama kararı aldı. Keçiören Belediyesi çalışanlarının yarışmadan kazandıkları 5 bin liralık para ödülü Azerbaycanlı bir lösemi hastası ile Ankara'da yaşayan ve belden aşağısı tutmayan bir işçinin tedavilerinde kullanılacak. Ekip olarak hastaların tedavilerine katkıda bulunma kararı aldıklarını belirten Recep Dere, ödül sevincinin yanı sıra duyarlılık göstermelerinin de kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Dere, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Başkan Mustafa Ak belediye çalışanlarının emeklerinin karşılıklarını almalarının çok güzel olduğunu belirterek, parayı bağışlayarak duyarlılık gösteren belediye personelini tebrik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber