Uçağa yolcu yetiştirmeye çalışan taksici kazada can verdi

Bakırköy'den aldığı bir yolcuyu Sabiha Gökçen Hava Limanı'na götürmeye çalışan taksici, Ataşehir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yolcu ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Boğaziçi Köprüsü Bağlantı Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, uçağa yetişmeye çalışan Hasan Erkan'ı Sabiha Gökçen Hava Limanı'na götürmek için hız yapan taksi sürücüsü Harityun Asaryan (54), Murat Yavaş'ın kullandığı 34 UY 6755 otomobile arkadan çarptı. Emniyet kemeri takılı olmayan Asaryan, başını ön cama çarpınca fenalaştı. Yaralı şoföre önce vatandaşlar müdahale etti. Ardından da olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Harityun Asaryan, olay yerinde can verdi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra ceset, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, kaza sırasında taksinin arka koltuğunda oturan yolcu Hasan Erkan, cesedin kaldırılmasından sonra valizlerini alarak bir yakının otomobiliyle uçağa yetişmeye çalıştı. Kazayla ilgili açıklama yapmak istemeyen Erkan'ın, burnunun bile kanamadığı görüldü. Görgü tanıkları, trafiğin yavaşladığı bir anda kazanın meydana geldiğini, hızlı olan taksinin arkadan otomobile çarptığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber