Sivil ihbar görevlileri, toplu taşıma araçlarının şoförlerini denetledi

Gaziantep'te trafik ekipleri, sivil ihbar görevlilerinin katılımıyla, toplu taşıma araçlarına yönelik kontrol uygulaması yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan uygulama çerçevesinde, sivil ihbar görevlileri, toplu taşıma araçlarına binerek şoförlerin hatalarını not etti. Balıklı Kavşağı'nda bekleyen diğer ekiplere durum bildirilerek, hatalı şoförler durdurulup haklarında cezai işlem yapıldı. Işık ihlali yapan, telefonda konuşan, evrakları eksik olan şoförlere ceza kesildi.

Emniyet Müdürvekili Yardımcısı Behçet Şüküroğlu, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: ?Balıklı Kavşağı'nda bulunuyoruz. Trafik Denetleme Şube Müdürümüz ve ekipler amirimiz ile bu çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Şehirdeki trafik güvenliğinin daha huzurlu, daha sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesi bağlamında, İl Emniyet Müdürümüz Ömer Aydın'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı daha da artırmış durumdayız.?

Vatandaşlar ise yapılan uygulamadan memnun kaldı. Toplu taşıma araçlarında bulunan bir vatandaş, ?Bu tür uygulamalarla halkın sağlığının, güvenliğinin korunması bizim için iyi. Şöförler de elinden geleni gösteriyor.? diye ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber