Tahmazoğlu, sosyal tesis ziyaretlerini sürdürüyor

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesinde hizmet veren 300 Evler Sosyal Tesisi'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Serinevler Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılan ve hak sahiplerine teslim edilen konutların altında vatandaşların faydalanması için hizmete açılan 300 Evler Sosyal Tesisi ziyaretinde kursiyerlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Tahmazoğlu, bilgisayar, İngilizce ve el sanatları kurslarını gezerek, anasınıfında eğitim alan minik öğrencilere hediyeler verdi.

Tahmazoğlu, ?Serinevler Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yaptığımız konutlarımızı hak sahiplerine teslim ettik. Burada oturan vatandaşlarımız kendi evlerinde oturarak, kira öder gibi ev sahibi oluyor. Konutlarımızın alt katında sosyal donatıları da birlikte sunduk. Meslek edindirme kursları, hanım ve erkek taziye evleri, anasınıfı, hanım ve erkek spor salonları ve atölyeler ücretsiz olarak vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur. Bu tesisimizde bilgisayar, İngilizce, anasınıfı, el sanatları, spor ve etüt rehberlik kurslarında 339 vatandaşımız faydalanmaktadır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber