13 yaşındaki kız aşırı hızın kurbanı oldu

Bursa'da aşırı hız sebebiyle şarampole yuvarlanan minibüsteki aynı aileden 13 yaşındaki bir kız hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Araç içine sıkışan bir kişi, sivil savunma ve itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı. Hakkında yakalama kararı bulunduğu iddia edilen sürücünün ise yardıma gelen polislere yakalanmamak için kaçtığı öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece yarısı Bursa İnegöl yolu Turanköy mevkii Akiniş rampasında meydana geldi. F.V. idaresindeki 55 KM 208 plakalı minibüs, aşırı hız sebebiyle kontrolden çıktı. Önce bariyerlere ardından su kanalına çarpan minibüs, hızını alamayınca şarampole yuvarlandı. Araç içinde bulunan 13 yaşındaki Deniz Vatansever annesi Z.V. ve akrabası İ.V. olay yerine çağrılan 3 ayrı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından hakkında yakalama kararı bulunan sürücü F.V.'nin yardıma gelen polislere yakalanmamak için firar ettiği iddia edildi.

Araç içinde sıkışan M.V.'nin imdadına ise itfaiye ve sivil savunma ekipleri yetişti. Kanlar içinde kalan M.V., sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Deniz Vatansever kaldırıldığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazaya sebep olan sürücünün yardım çağırmak için mi olay yerinden uzaklaştığı, yoksa firar mı ettiği belirlenemedi.

Ekiplerin kazayla ilgili tahkikatı sürüyor. - Bursa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber