Başarılı müdürün ödül köşesi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 3 yıldan bu yana Müjde Babuşçuoğlu Anaokulu Müdürlüğü görevini yürüten Eser Ersöz, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirirken, çok sayıda da ödülün sahibi oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aldığı takdirnameleri makam odasının duvarına asan Ersöz, okulu büyütmenin yollarını aradıklarını söyledi.

Burhaniye'de hayırsever İşadamı Ali Ulvi Babuşcuoğlu'nun kızı Müjde Babuşçuoğlu adına yaptırdığı anaokulunun müdürlüğünü yapan Eser Ersöz, 30 olan öğrencisi sayısını 128 e çıkarırken, takdir topladı. Önceki yıl Cumhuriyet Mahallesi'nde otomobilinden yaptığı anonslarla öğrenci davet eden Müdür Eser Ersöz, bu güne kadar çok sayıda etkinliğe de imza attı. Müdür Ersöz'ün çalışmaları da karşılıksız kalmadı. Eski Milli Eğitim Bakanlarından Nimet Çubukçu, Vali Yılmaz Arslan, Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü Remzi İnanlı'dan takdirname alan Eser Ersöz, 6 kişilik ekibiyle eğitim kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

30 öğrenci ile eğitime başladıklarını bildiren Müdür Eser Ersöz, "Şu anda okulumuzda 128 öğrencimiz eğitim görmektedir. Her geçen yıl ilgi artmaktadır. Okulun üzerine kat çıkarak kapasiteyi artırmak istiyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte eğitim seviyesini yükseltmek için canla başla çalışıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber