Akyazı SAGİAD başarı toplantısı yaptı

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi'nin tecrübe paylaşımı programına, onur konuğu olarak Taraklı Termal projesinin mimarı Ahmet Genç katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAGİAD Akyazı Şubesi gerçekleştirilen kahvaltılı programda konuşan Ahmet Genç, iş hayatında başarılı olmak için ortaklık kültürü, işçi ve işveren ilişkileri, sermaye ve teşebbüs bağlantısı konularında kendisine yöneltilen soruları cevapladı, tecrübelerini paylaştı.

İşletmelerdeki başarının ana unsurunun insan olduğunun altını çizen Ahmet Genç "İşletmelerin gerçek zenginliği insandır. Bu nedenle, yeniliğe ve değişime açık, öğrenmeye istekli, müşteri odaklı, ekip çalışmasına yatkın, çabuk uyum sağlayabilen, her şeyden önemlisi de paraya değil de işine âşık insanlarla çalışmak lazım.? dedi.

Gelişim için ortaklıkların önemini vurgulayan Genç, "Otobüste 50 kişi şoföre teslim olur, kimse ses çıkarmaz. Ortaklılar da benzer olmalı. Herkes müdahale etmemeli, işi profesyonel ekip takip etmeli. Ortak olunacak kişiler, bir çuval altın teslim ettiğinizde bir altın almayacak karakterde olmalı. Ortaklarda hedef ve vasıf birliği olmalı." diye konuştu.

SAGİAD Akyazı şube başkanı Metin Sert ise başarılı bir iş adamı olmak isteyen gençlerin öncelikle yüksek eğitim alması gerektiğini vurguladı. Sert, "Bu tür etkinliklere Akyazılı tüm iş adamı kardeşlerimizi bekliyoruz. Ülkemizin kalkınmasında faydalı olacağına inandığımız bilgi ve tecrübe paylaşımının son derece önemsiyoruz. Bu vesile ile başta Ahmet Genç olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber