Uslanmaz kapkaç zanlısı yakalandı

Alanya'da, Alman ve Avusturya uyruklu kadınların çantasını alarak kaçan zanlı, bir kız öğrenciden de konuşma bahanesiyle cep telefonunu alıp kaçtıktan sonra, çaldığı telefonu satarken yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, 31 Ekim'de Atatürk Caddesi Meteoroloji Sokak üzerinde 75 yaşındaki Avusturya vatandaşı Herta Moser'i arkasından takip ederek elindeki çantasını alıp kaçtığı ileri sürülen Kenan S. (19), aynı gün Damlataş Mağarası'na doğru gitmekte olan Alman Beate Margret Blohm'un (23) Almanca konuşarak arkasından yaklaştı ve omzundaki çantayı kapkaç yöntemiyle alarak kayıplara karıştı. Kapkaç zanlısı, geçtiğimiz cumartesi günü Alaiye Caddesi üzerinde yürüyen 14 yaşındaki öğrenci Ayşegül K.'nin de yanına giderek, Alanya'ya ilk kez geldiğini söyleyip, amcasına telefon etme bahanesiyle kızı kandırarak cep telefonunu alıp kaçtı. Genç kız telefonunun çalındığını ailesine söyleyerek polise başvururken, eşkal üzerine harekete geçen yunus polis ekipleri, zanlıyı genç kızdan çaldığı cep telefonunu bir telefoncuda satarken kıskıvrak yakaladı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen zanlı Kenan S., ifadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber