İZKA'nın proje danışmanlığı hizmeti yoğun ilgi görüyor

İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) ağustos ayından bu yana sürdürdüğü ücretsiz proje danışmanlığı hizmeti, yoğun ilgi görmesinin ardından ?Güncel Mali Destek Programları' bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZKA Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra kamu kurumu, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının kendi projelerini yazabilmesi amacıyla, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, İŞKUR, TÜBİTAK gibi kurumlardan gelen konuşmacıların, güncel mali destek programları hakkında yaptıkları sunumlar katılımcılar tarafından dikkatle izlendi.

Toplantının açılışında konuşan İZKA Program Yönetimi Birim Başkanı Murat Çelik, ?Projem İzmir Teknik Yardım Masası'nın, kısa sürede yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Proje fikri olup hayata geçirmek için finansal destek arayanların bu hizmetten yararlanabildiğini kaydeden Çelik, ?Şu ana kadar kamu kurumu görevlileri, özel sektör çalışanları, sivil toplum kuruluşu gönüllüleri ve üniversite öğretim üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Bu da bize İzmir'de böyle bir hizmete ihtiyaç olduğunu bir kez daha gösterdi.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber