Edebiyat öğretmeni, öğrencisi tarafından okulda bıçaklandı

Lise öğretmeni, ders dinlemesi için uyardığı öğrencisi tarafından bıçaklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun İlkadım Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni 42 yaşındaki Mustafa Öztürk, dersi dinlemesi için uyardığı öğrencisi 15 yaşındaki J.A. tarafından karnından bıçaklandı. Olayın ardından öğrenci kaçarken, öğretmen Öztürk hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün İlkadım Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, edebiyat öğretmeni Mustafa Öztürk, ders anlattığı sırada arkadaşlarıyla konuşan J.A.'yı, konuşmaması ve dersi dinlemesi için uyardı. Öğretmen Öztürk, 9'uncu sınıf öğrencisi olan J.A.'yı kendisini dinlemeyip konuşmaya devam etmesi nedeniyle okul müdürünün yanına götürmek istendi. Öğretmen ve öğrenci koridora çıktıkları sırada J.A., üzerinde bulunan bıçağı Öztürk'ün karnına sapladı, ardından da okuldan kaçtı.

Mustafa Öztürk arkadaşlarının otomobiliyle Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÖĞRETMENİ BIÇAKLAYAN ZANLI YAKALANDI

Samsun'da İlkadım Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni 42 yaşındaki Mustafa Öktürk'ü okulun koridorunda karnından bıçakladığı iddia edilen J.A. polisin takibi sonucu bugün İlkadım İlçesi Fuar Caddesi Sahil Yolu üzerinden gezerken polis tarafından yakalanarak gözaltına aldı. Rahat hareketleriyle dikkat çeken zanlı, öğretmeniyle zaman zaman sorun yaşadığını, bu nedenle bıçakladığını ve olayda kullandığı bıçağı da denize attığını söyledi. Yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen öğrenci hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber